Wątróbka (48)

    Wątróbka to smaczna, zdrowa i tania propozycja na obiad. Najlepsza jest duszona i smażona na półkrwisto. W postaci zmielonej jest dodatkiem do pasztetów i składnikiem farszów. Znajdźcie swój ulubiony przepis!

    Sprawdź też te zbiory przepisów:

    Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

     
    Brak komentarzy
     
    15min.

    Dobrze przyrządzona wątróbka jest bardzo smaczna i zdrowa. Sekret polega na odpowiednio krótkim smażeniu, aby wątróbka nie zrobiła się twarda.

    Autor przepisu: ElaiWlodek

     
    Brak komentarzy
     
    25min.

    Proste, smaczne danie, do polubienia dla tych, którzy twierdzą,że jej nie lubią. Wątróbka drobiowa panierowana i smażona z cebulką. Dodaję ketchup, bo smakuje mi bardziej niż dodawane czasem jabłko.

    Autor przepisu: apfel

     
    Brak komentarzy
     
    1godz.20min.

    Szybki w przygotowaniu pasztet z wątróbki drobiowej z dodatkiem czosnku i tymianku. Dobry na kanapkę, na śniadanie lub kolację, albo na krakersy jako przystawka na imprezę.

    Autor przepisu: gee

     
    Brak komentarzy
     
    30min.

    Pysznie prosty przepis na pożywny posiłek - wątróbka wołowa delikatnie smażona z ziemniakami. Polecam!

    Autor przepisu: nt-bell

     
    Brak komentarzy
     
    2godz.25min.

    Ciekawy i smaczny sposób na pasztet z wątróbki. Posmarowany warstwą masła i zawinięty w roladę. Wspaniale wygląda na świątecznym stole.

    Autor przepisu: ntbella

    Przepisy video powiązane z kategorią: wątróbka

    Przepis na pasztet z wątróbki ze smardzami
    Przepis na pasztet z wątróbki ze smardzami

    Polecamy nasze artykuły!

    • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
    • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
    • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
    • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
    • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż