Tuńczyk (94)

    Tuńczyk to smaczna ryba, którą jada się na kanapkach, w pastach i sałatkach, a także z grilla. Polecamy przepisy na tuńczyka jako dodatek do zapiekanek lub makaronu.

    Sprawdź też te zbiory przepisów:

    Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

     
    Brak komentarzy
     
    20min.

    Uwielbiam niektóre dania rybne w azjatyckim stylu, z dodatkiem owoców, które sprawiają, że potrawa jest nieporównywalnie bardziej aromatyczna i soczysta.

    Autor przepisu: ntbella

     
    Brak komentarzy
     
    20min.

    Pyszna sałatka z tuńczyka, ziemniaków i warzyw popularna w kuchni hiszpańskiej. Idealna na letni piknik lub lunch. Zobaczcie nasz film video z tym przepisem!

    Autor przepisu: Luis Luna

     
    3 komentarze
     
    35min.

    Sałatka przepyszna i bardzo zdrowa. Można ją zrobić w wersji dietetycznej :)

    Autor przepisu: PaulinaDenys

     
    2 komentarze
     
    27min.

    To ciekawe połączenie smaków i przystawka, która wszystkim smakuje. Najlepiej pięknie je udekorować zieloną pietruszką.

    Autor przepisu: apfel

     
    1 komentarz
     
    25min.

    Sos do tej kolorowej sałatki ma słodko-kwaśny smak, który świetnie komponuje się z cukinią, tuńczykiem, pomidorami i makaronem. To danie jest smaczne zarówno na ciepło, jak i na zimno. Podajmy je z ciepłym chlebkiem pita, którym będziemy mogli wytrzeć z talerza pyszny sos.

    Autor przepisu: Norma MacMillan

    Przepisy video powiązane z kategorią: tuńczyk

    Przepis na pieróg z tuńczykiem
    Przepis na pieróg z tuńczykiem
    Przepis na sushi z tuńczykiem
    Przepis na sushi z tuńczykiem

    Podobne:

    Śledzie
    Śledzie   (91)
    Łosoś
    Łosoś   (149)
    Makrela
    Makrela   (14)

    Polecamy nasze artykuły!

    • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
    • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
    • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
    • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
    • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż