Pieczarki faszerowane (20)

Faszerowane pieczarki to proste danie, które można modyfikować, bo można je nadziewać ulubionymi składnikami. Na pewno posmakują Waszym gościom!

Sprawdź też te zbiory przepisów:

Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

 
Brak komentarzy
 
45min.

Wspaniała przystawka, która będzie hitem na każdym przyjęciu! Pieczone pieczarki nadziewane boczkiem i serem, pachnące rozmarynem. Zobaczcie nasz przepis video z tą przystawką.

Autor przepisu: ntbella

 
1 komentarz
 
45min.

Te wyśmienite grzyby smakują jak w najlepszej restauracji i są ulubionym daniem mojego chłopaka. Nie są za bardzo czasochłonne i można je przygotować nawet dwa dni wcześniej.

Autor przepisu: Angie Gorkoff

 
2 komentarze
 
35min.

Zawsze hit na przyjęciach i spotkaniach towarzyskich. Warto przygotować w ilości hurtowej bo bardzo szybko znikają!

Autor przepisu: ElaiWlodek

 
Brak komentarzy
 
40min.

To smaczna przekąska doprawiona tymiankiem, oregano i cząbrem. Wybierz duże pieczarki, o średnicy około 5 cm. Czyszcząc grzyby nie wkładaj ich pod wodę. Pieczarki są jak małe gąbki i wchłoną wodę, wystarczy przetrzeć je wilgotną ściereczką. Nadzienie może być przygotowane ze świeżego lub konserwowego mięsa kraba, może też być jego imitacją. Jeśli stosuje się mięso w puszce, należy je najpierw odsączyć.

Autor przepisu: Wilma Scott

 
Brak komentarzy
 
45min.

To niesamowite, jak z zaledwie kilku składników może powstać tak smaczna przekąska. Pieczarki nadziewane są kiełbasą chorizo, czosnkiem i szalotką, a następnie są zapiekane. Proste i pyszne! To doskonała przekąska na każdą imprezę.

Autor przepisu: MichaR

Przepisy video powiązane z kategorią: pieczarki faszerowane

Przepis na faszerowane pieczarki
Przepis na faszerowane pieczarki

Podobne:

Polecamy nasze artykuły!

  • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
  • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
  • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
  • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
  • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż