Seler naciowy (210)

    Seler naciowy to warzywo o świeżym smaku, chrupiące, doskonałe z dipami, do sałatek, dań na ciepło, albo do zup. Zawiera sporo wody i minimalną ilość kalorii.

    Sprawdź też te zbiory przepisów:

    Najpopularniejsze przepisy na seler naciowy:

     
    Brak komentarzy
     
    15min.

    Przygotujmy się na wypadek niespodziewanej wizyty, kupując składniki tego dipu. Mają one tę zaletę, że można je przechowywać. Dobrym dodatkiem do sosu są kawałki selera naciowego, ogórka oraz świeżego ananasa. Można go też podawać z paluszkami chlebowymi.

    Autor przepisu: Norma MacMillan

     
    Brak komentarzy
     
    35min.

    Wspaniała i prosta do przyrządzenia wegetariańska zupa-krem z brokułów. Gęsta i aromatyczna, na pewno będzie Ci smakować! Zobacz nasz przepis video z tą zupą!

    Autor przepisu: Jessie A.

     
    4 komentarze
     
    1godz.5min.

    Aromatyczny mięsny sos, długie nitki makaronu i parmezan. Czy jest ktoś, kto nigdy nie jadł spaghetti bolognese? My przygotujemy spaghetti, które będzie zawierać mniej tłuszczu. Przyrządzimy sos z nieco mniejszą ilością wołowiny, za to z dodatkiem wątróbek drobiowych, dzięki którym będzie miał intensywny i głęboki smak.

    Autor przepisu: Norma MacMillan

     
    3 komentarze
     
    55min.

    Ta sałatka ziemniaczana z jajkami i szynką może być wspaniałym daniem głównym. Smakuje wyśmienicie z sosem tatarskim.

    Autor przepisu: Jacek Fronczak

     
    3 komentarze
     
    40min.

    Sezon na szparagi jeszcze się nie skończył! Wypróbuj więc ten przepis na błyskawiczną zupę krem! Aksamitna i przepyszna!

    Autor przepisu: jadźka4

    Podobne:

    Rukola
    Rukola   (70)
    Sałata
    Sałata   (109)

    Polecamy nasze artykuły!

    • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
    • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
    • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
    • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
    • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż