Przekąski na zimno (87)

Tutaj znajdziesz przekąski, które przygotujesz bez gotowania i bez pieczenia. Są wśród nich dipy, roladki, faszerowane pomidory i wiele innych. Sprawdź nasze przepisy!

Sprawdź też te zbiory przepisów:

Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

 
Brak komentarzy
 
15min.

To bardzo proste danie z selera jest szczególnie lubiane przez dzieci. Moja prababcia zawsze je robiła dla mnie i moich kuzynów. Na końcu posiłku biliśmy się o ostatni kęs.

Autor przepisu: Linda

 
3 komentarze
 
35min.

Wyobraź sobie tacę pełną pingwinów zrobionych z czarnych oliwek, marchwi i serka! Można im jeszcze dorobić szaliki z pasków wyciętych ze świeżej czerwonej papryki lub kapelusze z papryczek konserwowych. A wykałaczki najlepiej niech będą z falbankami! Zobaczcie nasz film video z tym przepisem!

Autor przepisu: Valerie Lynne

 
3 komentarze
 
15min.

Fantastyczna przystawka na przyjęcie z okazji Halloween. Łatwe do przygotowania, więc dzieci z powodzeniem mogą asystować. Zamiast mięsa kraba z puszki można użyć paluszków krabowych surimi.

Autor przepisu: fabrice

 
2 komentarze
 
25min.

Wspaniały sposób na faszerowane jajka, które zachwycą nie tylko na wielkanocnym stole. Wyśmienity wędzony łosoś wymieszany z serkiem śmietankowym, delikatnie doprawiony mieloną papryką ostrą lub łagodną, zgodnie z upodobaniem.

Autor przepisu:alaola

 
1 komentarz
 
10min.

Robię ten humus bardzo często. Zrobienie go zajmuje dosłownie kilka minut. No i jest zdrowszy od tych z olejem. Ilość składników, zwłaszcza ostrych papryczek jalapeño, można regulować stosownie do upodobań. Podawać z chipsami z chleba pita lub kawałkami świeżych warzyw. Aby hummus był trochę rzadszy, wystarczy dodać nieco więcej płynu z puszki z ciecierzycą.

Autor przepisu: ELOVINGS

Podobne:

Polecamy nasze artykuły!

  • Wszystko o dyni Wszystko o dyni
  • Przetwory owocowe Przetwory owocowe
  • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
  • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
  • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt