Faszerowane warzywa (79)

    Farszem mięsnym lub wegetariańskim można nadziewać cukinię, bakłażana, pomidory, paprykę i wiele innych warzyw. Faszerowane pieczarki to też nie lada rarytas! Jako przystawka lub kolacja wprowadzą do Twojej kuchni trochę odmienności.

    Sprawdź też te zbiory przepisów:

    Najpopularniejsze przepisy na faszerowane warzywa:

     
    2 komentarze
     
    1godz.15min.

    Krucha cukinia z nadzieniem z ryżu i mięsa, zapiekana z sosem paprykowo-pomidorowym - alternatywa dla tradycyjnych gołąbków.

    Autor przepisu: mar_janna

     
    11 komentarzy
     
    50min.

    Doskonała jako przystawka, lub lekki obiad, lunch albo kolacja. Papryka nadziewana ryżem i mięsem mielonym.

    Autor przepisu: oleńka

     
    1 komentarz
     
    45min.

    Te wyśmienite grzyby smakują jak w najlepszej restauracji i są ulubionym daniem mojego chłopaka. Nie są za bardzo czasochłonne i można je przygotować nawet dwa dni wcześniej.

    Autor przepisu: Angie Gorkoff

     
    1 komentarz
     
    35min.

    Leciutkie danie, które jest idealne na letnie obiady, w upalny dzień kiedy nie chce nam się gotować. Równie dobre na przystawkę.

    Autor przepisu: Asia

     
    4 komentarze
     
    55min.

    Dwie niewielkie cukinie nadziewane warzywami, które zawsze są pod ręką. Smakuje wspaniale jako dodatek do obiadu lub lekki posiłek. Nie zawiera cebuli ani czosnku, więc może stanowić świetną porcję witamin dla karmiących mam!

    Autor przepisu: oleńka

    Przepisy video powiązane z kategorią: faszerowane warzywa

    Faszerowana papryka chili po meksykańsku - przepis
    Faszerowana papryka chili po meksykańsku - przepis
    Przepis na faszerowane pieczarki
    Przepis na faszerowane pieczarki
    Faszerowana cukinia - przepis
    Faszerowana cukinia - przepis

    Podobne:

    Przepisy na Wielkanoc

    • Babka Babka
    • Śniadanie wielkanocne Śniadanie wielkanocne
    • Mazurek Mazurek
    • Makowiec Makowiec
    • Biała kiełbasa Biała kiełbasa