Karczochy (29)

    Karczochy są spożywane po uprzednim ugotowaniu, usmażeniu lub pieczeniu. Karczochy również można konserwować w puszkach! Spróbuj nasze znakomite dipy z karczochów!

    Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

     
    1 komentarz
     
    3godz.15min.

    Pyszna przekąska, którą można podać na eleganckiej imprezie koktajlowej lub podczas nocnej sesji pokera. Podawać z krakersami lub tostami z francuskiego pieczywa.

    Autor przepisu: HOFFIUS

     
    2 komentarze
     
    35min.

    Wszyscy mnie zawsze proszą o przygotowanie tego dipu na przyjęcia i rodzinne spotkania. I rzeczywiście, pierwszy znika ze stołu! Podaję go z krakersami lub paluchami.

    Autor przepisu: Stephanie S.

     
    1 komentarz
     
    25min.

    Ten gęsty sos ze szpinaku i karczochów będzie przebojem na każdej imprezie! Stał się jedną z naszych ulubionych przekąsek podawanych gościom. Najlepiej przygotuj dip wcześniej, ale podawaj na ciepło ze świeżym pieczywem, krakersami, chipsami, chlebem pita, itp.

    Autor przepisu: simmig

     
    1 komentarz
     
    50min.

    Śródziemnomorska sałatka ziemniaczana z rukolą, karczochami i boczkiem. Podawać ciepłą lub w temperaturze pokojowej.

    Autor przepisu: Jacek Fronczak

     
    1 komentarz
     
    30min.

    To smaczne danie, świetne na posiłek w dzień powszedni, przyrządzane jest z korzystnie działającej na serce tłustej ryby oraz z popularnych produktów delikatesowych: salami, oliwek i suszonych pomidorów w oleju.

    Autor przepisu: Maggie Pannell

    Podobne:

    Polecamy nasze artykuły!

    • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
    • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
    • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
    • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
    • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż