Spód z krakersów (20)

    Szukasz przepisu na szybki, chrupiący spód do ciasta bez pieczenia? Oto alternatywa dla ciasta kruchego, drożdżowego lub biszkoptowego. Spód z krakersów pasuje do serników, tart oraz ciast owocowych. Tutaj znajdziecie przepisy na ciasta na spodzie z krakersów!

    Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

     
    Brak komentarzy
     
    17min.

    Prosty i szybki przepis na spód do ciast typu "pie". Jeśli chcemy grubszy spód, ilość składników trzeba podwoić. Można również użyć pszennych krakersów i nie dodawać cynamonu. A później już tylko nakładać ulubione nadzienie owocowe, serowe lub dyniowe. Smacznego!

    Autor przepisu: Carol

     
    Brak komentarzy
     
    2godz.15min.

    Sernik z serka śmietankowego, na spodzie z herbatników. Bardzo proste składniki, bardzo łatwe ciasto. Każdemu się uda! Z tego przepisu wychodzą 2 serniki o średnicy 23 cm. Aby upiec tylko 1 sernik wystarczy użyć połowy składników - podajemy ilości w nawiasach!

    Autor przepisu: Brandon

     
    1 komentarz
     
    55min.

    Pyszne, wilgotne i nietypowe ciasto dyniowe! Na spodzie z krakersów lekka masa dyniowa, a na wierzchu wspaniała kruszonka z orzechami włoskimi. Palce lizać!

    Autor przepisu: Jackie

     
    1 komentarz
     
    30min.

    Niesamowity sernik, który każdemu smakuje i znika w okamgnieniu. Można do niego dodać dowolne owoce z puszki. Przepis na polewę wiśniową znajdziecie w linku pod tym przepisem.

    Autor przepisu: Debbie Clark

     
    Brak komentarzy
     
    7godz.30min.

    Prosty i pyszny sernik w amerykańskim stylu. Właściwie to ten typ sernika pochodzi z Nowego Jorku i jest wyśmienity!

    Autor przepisu: Taliesen

    Podobne:

    Melasa
    Melasa   (25)

    Polecamy nasze artykuły!

    • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
    • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
    • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
    • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
    • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż