Koreczki to zakąski, które się przygotowuje łatwo i szybko. Podstawowa zasada: ma być kolorowo i smacznie! Spójrzcie na nasze przepisy i wybierzcie swoje ulubione!
To ciekawy pomysł na prezentację koreczków - goście będą zachwyceni, a Twoje koreczki nie będą ślizgać się po talerzu!
Koreczki na ciemnym chlebie, z awokado, wędzonym łososiem i ogórkiem. To takie mini-kanapeczki, które nabijam na wykałaczki, żeby było je łatwiej zjeść na jeden kęs.
Koreczki są świetne na imprezy. Każdy może je przygotować, bo to nic trudnego. Można też tworzyć przeróżne kombinacje składników, bo każdy lubi coś innego. Ale pamiętajcie, żeby najpierw spróbować, czy Wasza kombinacja jest smaczna!
Oto sposób na koreczki z melona i szynki parmeńskiej na dwa sposoby. Uwielbiam tę słodycz melona połączoną ze słonym smakiem szynki.
Nietypowe koreczki, a raczej roladki z suszonych śliwek zawiniętych w boczek i upieczonych. Palce lizać!