Pasta rybna

Tutaj znajdziesz smaczne i pożywne pasty do kanapek przygotowane z ryb. Może to być łosoś, tuńczyk, makrela czy szprotki. Wybierz swój ulubiony przepis, aby zjeść coś pysznego!

17 przepisów

Filtruj

Główne składniki

Rodzaj dania

Czas przygotowania

Kuchnie świata

 
1 komentarz
 
10min.

Bardzo prosty przepis na smaczną pastę rybną. Wspaniała na śniadanie lub kolację z chlebem lub bułeczką.

Autor przepisu: Jola

 
Brak komentarzy
 
5min.

W tym przepisie nudny tuńczyk z puszki dostaje trochę bardziej pikantnego smaku. Zamiast konserwowych, można dodać kiszone ogórki.

Autor przepisu: Sandi

 
Brak komentarzy
 
5min.

Pyszna i łatwa pasta, za którą zawsze dostaję mnóstwo komplementów. Podawać z neutralnymi w smaku krakersami, aby lepiej czuć smak wędzonego łososia. Jeżeli ktoś lubi, może dodać do pasty posiekane kapary. Przeważnie podaję pastę w miseczce na ozdobnym talerzu obłożonym krakersami.

Autor przepisu: wahine

 
Brak komentarzy
 
15min.

To jeden z moich ulubionych dodatków do chleba. Pasta z wędzonej makreli z białym serem i cebulą. Pożywne i smaczne!

Autor przepisu: Lilla

 
Brak komentarzy
 
1godz.15min.

Ten paprykarz, jako że to pasta rybna, można podawać do pieczywa. Nadaje się również świetnie do pieczonych ziemniaków lub ziemniaków gotowanych w skórkach.

Autor przepisu: StawyMilickie

 
Brak komentarzy
 
10min.

Pyszny sposób na pełnowartościowy lunch - tuńczyk z cebulką i ogórkiem kiszonym podany na ciemnym chlebie, udekorowany awokado i pomidorem.

Autor przepisu: Fiola

 
Brak komentarzy
 
10min.

Bardzo szybki przepis na wartościowy i sycący lunch lub kolację - pasta z twarogu i tuńczyka, szczególnie dobra na razowym chlebie.

Autor przepisu: Adamek

 
Brak komentarzy
 
25min.

Szprotki to zdrowe ryby i warto je jeść - szczególnie dobrze smakują w postaci tej pasty z dodatkiem cebulki i pomidora.

Autor przepisu: ElaiWlodek

 
Brak komentarzy
 
10min.

Smaczny i pożywny dodatek do chleba, a jak się szybko przygotowuje! Biały ser i puszka sardynek - wymieszać i gotowe.

Autor przepisu: Adamek

 
Brak komentarzy
 
20min.

Smaczna i prosta zakąska na przyjęcie - matiasy wymieszane z ogórkiem i grzybkami, podawane z pieczywem.

Autor przepisu: ElaiWlodek

1 / 2

Podobne:

Ryby
Ryby   (703)

Polecamy nasze artykuły!

  • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
  • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
  • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
  • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
  • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż