Szaszłyki (50)

    Spróbuj nasze wyśmienite przepisy na szaszłyki pieczone i grillowane. Najlepiej smakują gdy są uprzednio marynowane.

    Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

     
    Brak komentarzy
     
    8godz.30min.

    Po całonocnym szalonym marynowaniu w lekko słodkiej zalewie z sosu sojowego i cytrynowego napoju gazowanego kawałki polędwicy wołowej (lub jak kto woli, schabu) nadziane na szpikulce i upieczone na ruszcie są miękkie, delikatne i aromatyczne. Kto raz ich spróbuje, zawsze już będzie do nich wracał!

    Autor przepisu: Kimber

     
    Brak komentarzy
     
    40min.

    Pyszne i proste szaszłyki wegetariańskie, z pieczarkami, papryką i cebulą. Marynowane w ziołach, oliwie i czosnku dla super smaku!

    Autor przepisu: Magda

     
    5 komentarzy
     
    2godz.30min.

    Takie szaszłyki są kruche, słodkie i pyszne. Na dodatek bardzo łatwo się je robi i wymagają tylko kilku składników.

    Autor przepisu: dailyn2003

     
    2 komentarze
     
    2godz.36min.

    Szaszłyki wołowe przyprawione aromatycznym imbirem stanowią zarówno znakomite przystawki, jak też dania główne.

    Autor przepisu: Vivian Chu

     
    1 komentarz
     
    2godz.40min.

    To przepis mojego brata! Pyszne, aromatyczne mięso kurczka, przekładane słodkimi ananasami i brzoskiwniami, z dodatkiem sosu śmietanowo-czosnkowego. Niesamowita kombinacja smaku! Palce lizać!

    Autor przepisu: alaola

    Przepisy video powiązane z kategorią: szaszłyki

    Przepis na szaszłyki warzywne
    Przepis na szaszłyki warzywne
    Kurczak yakitori - szaszłyki po japońsku
    Kurczak yakitori - szaszłyki po japońsku
    Przepis na szaszłyki z kurczaka
    Przepis na szaszłyki z kurczaka

    Podobne:

    Polecamy nasze artykuły!

    • Przeliczniki kuchenne Przeliczniki kuchenne
    • Domowy cukier waniliowy Domowy cukier waniliowy
    • Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy Jak zrobić domowy ekstrakt waniliowy
    • Jak upiec doskonały biszkopt Jak upiec doskonały biszkopt
    • Jak ugotować ryż Jak ugotować ryż