Duszenie (568)

    Szukasz przepisu na mięciutkie duszone mięso w rozpływających się w ustach warzywach, aromatyczny gulasz lub smaczną rybę po grecku?

    Sprawdź też te zbiory przepisów:

    Gulasz
    Gulasz   (151)

    Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

     
    1 komentarz
     
    55min.

    Jest to ulubiona potrawa naszej rodziny. Zrobiła ją dla mnie teściowa, gdy ją odwiedziłam w zeszłym roku. Można ją podawać na przykład z ryżem.

    Autor przepisu: Kim

     
    47 komentarzy
     
    55min.

    Sekret aromatycznego leczo? To proste: dużo cebuli, dużo papryki i smaczna kiełbasa. Ja używam surowej polskiej lub frankfurterek, bo dają najlepszy aromat bez nadmiaru tłuszczu. Zawsze można ugotować więcej i zamrozić - smakuje świetnie!

    Autor przepisu: oleńka

     
    41 komentarzy
     
    2godz.20min.

    Sekret pysznego bigosu tkwi w "przegryzieniu" się wszystkich smaków. Dlatego im dłużej bigos się gotuje lub odgrzewa, tym jest smaczniejszy! Najlepszy jest po kilku dniach.

    Autor przepisu: oleńka

     
    10 komentarzy
     
    35min.

    Znakomity dodatek do wielu dań: potraw mięsnych, bułek drożdżowych na parze, ziemniaków, kasz. Smak wyborny, a przygotowanie sosu zajmuje bardzo niewiele czasu.

    Autor przepisu: marsha

     
    8 komentarzy
     
    1godz.30min.

    Smaczna potrawa rybna, która oprócz karpia i śledzia ozdobi nam wigilijny stół. Zobacz też nasz video przepis z tym daniem.

    Autor przepisu: Jola

    Podobne:

    Gotowanie
    Gotowanie   (3062)
    Smażenie
    Smażenie   (2169)

    Przepisy na Wielkanoc

    • Babka Babka
    • Śniadanie wielkanocne Śniadanie wielkanocne
    • Mazurek Mazurek
    • Makowiec Makowiec
    • Biała kiełbasa Biała kiełbasa