Duszenie (569)

    Szukasz przepisu na mięciutkie duszone mięso w rozpływających się w ustach warzywach, aromatyczny gulasz lub smaczną rybę po grecku?

    Sprawdź też te zbiory przepisów:

    Gulasz
    Gulasz   (154)

    Najpopularniejsze przepisy w tej kategorii

     
    1 komentarz
     
    55min.

    Jest to ulubiona potrawa naszej rodziny. Zrobiła ją dla mnie teściowa, gdy ją odwiedziłam w zeszłym roku. Można ją podawać na przykład z ryżem.

    Autor przepisu: Kim

     
    47 komentarzy
     
    55min.

    Sekret aromatycznego leczo? To proste: dużo cebuli, dużo papryki i smaczna kiełbasa. Ja używam surowej polskiej lub frankfurterek, bo dają najlepszy aromat bez nadmiaru tłuszczu. Zawsze można ugotować więcej i zamrozić - smakuje świetnie!

    Autor przepisu: oleńka

     
    41 komentarzy
     
    2godz.20min.

    Sekret pysznego bigosu tkwi w "przegryzieniu" się wszystkich smaków. Dlatego im dłużej bigos się gotuje lub odgrzewa, tym jest smaczniejszy! Najlepszy jest po kilku dniach.

    Autor przepisu: oleńka

     
    10 komentarzy
     
    35min.

    Znakomity dodatek do wielu dań: potraw mięsnych, bułek drożdżowych na parze, ziemniaków, kasz. Smak wyborny, a przygotowanie sosu zajmuje bardzo niewiele czasu.

    Autor przepisu: marsha

     
    8 komentarzy
     
    1godz.30min.

    Smaczna potrawa rybna, która oprócz karpia i śledzia ozdobi nam wigilijny stół. Zobacz też nasz video przepis z tym daniem.

    Autor przepisu: Jola

    Przepisy video powiązane z kategorią: Duszenie

    • Ratatouille - gulasz warzywny z cukinią i bakłażanem - Allrecipes.pl
      Ratatouille - gulasz warzywny z cukinią i bakłażanem - Allrecipes.pl
    • Jak zrobić rybę po grecku - Allrecipes.pl
      Jak zrobić rybę po grecku - Allrecipes.pl
    • Chicken pie - czyli jak zrobić zapiekankę z kurczakiem - Allrecipes.pl
      Chicken pie - czyli jak zrobić zapiekankę z kurczakiem - Allrecipes.pl
    • Boeuf bourguignon z szalotkami - czyli gulasz wołowy po burgundzku - Allrecipes.pl
      Boeuf bourguignon z szalotkami - czyli gulasz wołowy po burgundzku - Allrecipes.pl
    • Pilaw z ryżem i wołowiną - Allrecipes.pl
      Pilaw z ryżem i wołowiną - Allrecipes.pl
    • Coq au vin - czyli kurczak w czerwonym winie - Allrecipes.pl
      Coq au vin - czyli kurczak w czerwonym winie - Allrecipes.pl
    • Patatas bravas - ziemniaki z sosem pomidorowym, czyli hiszpańskie tapas - Allrecipes.pl
      Patatas bravas - ziemniaki z sosem pomidorowym, czyli hiszpańskie tapas - Allrecipes.pl
    • Jak zrobić bigos - Allrecipes.pl
      Jak zrobić bigos - Allrecipes.pl
    • Wołowina po meksykańsku - jak ugotować meksykański gulasz wołowy - Allrecipes.pl
      Wołowina po meksykańsku - jak ugotować meksykański gulasz wołowy - Allrecipes.pl
    • Jak rozebrać i porcjować kurczaka - Allrecipes.pl
      Jak rozebrać i porcjować kurczaka - Allrecipes.pl
    • Musaka - grecka zapiekanka z mięsem i bakłażanem - Allrecipes.pl
      Musaka - grecka zapiekanka z mięsem i bakłażanem - Allrecipes.pl
    • Leczo
      Leczo

    Podobne:

    Gotowanie
    Gotowanie   (3101)
    Smażenie
    Smażenie   (2184)

    Przepisy na grilla

    • Szaszłyki Szaszłyki
    • Ryba z grilla Ryba z grilla
    • Warzywa z grilla Warzywa z grilla
    • Mięso z grilla Mięso z grilla
    • Dodatki do grilla Dodatki do grilla