Przepisy

Kliknij na strzałki aby rozwinąć menu

Najpopularniejsze w tej chwili

 
41 komentarzy
 
2godz.20min.

Sekret pysznego bigosu tkwi w "przegryzieniu" się wszystkich smaków. Dlatego im dłużej bigos się gotuje lub odgrzewa, tym jest smaczniejszy! Najlepszy jest po kilku dniach.

Autor przepisu: oleńka

 
10 komentarzy
 
35min.

Znakomity dodatek do wielu dań: potraw mięsnych, bułek drożdżowych na parze, ziemniaków, kasz. Smak wyborny, a przygotowanie sosu zajmuje bardzo niewiele czasu.

Autor przepisu: marsha

 
11 komentarzy
 
50min.

Doskonała jako przystawka, lub lekki obiad, lunch albo kolacja. Papryka nadziewana ryżem i mięsem mielonym.

Autor przepisu: oleńka

 
6 komentarzy
 
20min.

Moim zdaniem nie ma nic lepszego niż najprostsza wersja spaghetti carbonara - to jedno z moich ulubionych dań! Wiem, że w prawdziwym carbonara nie ma śmietany, ale ta wersja jest wspaniale śmietanowa.

Autor przepisu: Caroline

 
8 komentarzy
 
45min.

Smaczna i pełna witamin surówka. Bardzo ją lubię przyrządzać do obiadu, ale równie dobra gdy dopadnie cię międzyposiłkowy głód!

Autor przepisu: Bożena

Ostatnio oceniane:

 
2 komentarze
 
2godz.20min.

Wyśmienite na babskie pogaduchy, bardzo proste ;)

Autor przepisu: lovestobake

 
4 komentarze
 
1dzień4godz.

Jest to najlepsze marynowane suszone mięso jakie kiedykolwiek jadłem, a próbowałem ich sporo. Zobaczycie, że dacie mi za to nagrodę! Kiedy tylko mogę, używam do tego przepisu dziczyzny, ale niedrogi rumsztyk wołowy czy udziec też się znakomicie sprawdzają. A na dodatek piecze się je w zwykłym piekarniku!

Autor przepisu: DEWY

 
26 komentarzy
 
40min.

Oto najprostszy przepis na babeczki. Można go łatwo zmodyfikować i dodać ulubione dodatki: owoce, czekoladę, ekstrakt waniliowy lub migdałowy.

Autor przepisu: victoria_ann