Przepisy

Kliknij na strzałki aby rozwinąć menu

Najpopularniejsze w tej chwili

 
6 komentarzy
 
9godz.5min.

Udka pieczone w "rękawie" są aromatyczne i soczyste, rozpływają się w ustach. To jeden z najłatwiejszych sposobów na ich przyrządzenie. Taką potrawę można podawać do obiadu, kolacji i na przyjęcia.

Autor przepisu: marsha

 
1 komentarz
 
150dni20min.

Pyszny i prosty sposób na domową nalewkę ze śliwek węgierek. Można się nią degustować już po pół roku leżakowania. Zmieniłam tytuł tego przepisu bo piszecie, że śliwowica to mocniejszy alkohol. Dla mnie ta nalewka już jest wystarczająco mocna, może dlatego tak się ja u nas nazywa ;)

Autor przepisu: oleńka

 
27 komentarzy
 
8min.

Polecam to ciasto, ponieważ jest bardzo smaczne i szybkie do zrobienia. Informuję, że do tego nie trzeba posiadać piekarnika lecz mikrofalówkę!!!

Autor przepisu: A.ciozda12345

 
8 komentarzy
 
4godz.30min.

Są to najlepsze słodko-kwaśne ogórki, jakie kiedykolwiek jadłem! A szukałem dobrego przepisu już od dawna. Gwarantuję, że je polubisz! Z tego przepisu wychodzi ich bardzo dużo, więc przygotuj się na chrupanie. Smacznego!

Autor przepisu: David

 
9 komentarzy
 
6godz.25min.

Jeden ze sposobów na przetworzenie ogórków, aby można je było kosztować także zimową porą. Są wyraziste w smaku i lekko pikantne - w zależności od ilości dodanego chili.

Autor przepisu: marsha

Najpopularniejsze przepisy:

 
2 komentarze
 
55min.

Prosty do przygotowania, wystarczy zanurzyć w marynacie i upiec! Czosnkowe pyszności!

Autor przepisu: Carol

 
1 komentarz
 
1godz.15min.

Wspaniały przepis na klops z mielonej wołowiny z sosem z brązowego cukru, musztardy i ketchupu. Proste i sprawdzone danie.

Autor przepisu: Janet Caldwell

 
6 komentarzy
 
45min.

Ten przepis na pudding ryżowy należy do mojej mamy. Jest najlepszy, jaki kiedykolwiek jadłam i dostaje świetne recenzje od wszystkich, którym go podaję. Można posypać gałką muszkatołową lub cynamonem. Aby pudding był bardziej kremowy, można użyć ryżu krótko lub średnioziarnistego.

Autor przepisu: Erica G.