Przepisy

Kliknij na strzałki aby rozwinąć menu

Najpopularniejsze w tej chwili

 
51 komentarzy
 
11godz.35min.

Fasolkę po bretońsku lubię tylko w wykonaniu mojej mamy - i to jest jej przepis. Nie jest za tłusta, za gęsta, zbyt wodnista, po prostu jest idealna!!!

Autor przepisu: oleńka

 
Brak komentarzy
 
20min.

Bardzo prosta i elegancka przystawka. Szparagi zawija się w plasterki szynki parmeńskiej (prosciutto), a następnie piecze, aż będą chrupiące. Można je przygotować wcześniej, a tuż przed podaniem tylko upiec.

Autor przepisu: THAIDER

 
Brak komentarzy
 
35min.

Banalnie prosty obiad, który posmakuje całej rodzinie. Można doprawić według uznania - swoją ulubioną przyprawą.

Autor przepisu: JuliettevanSon

 
5 komentarzy
 
45min.

Kiszona kapusta z marchewką i jabłkiem to prosta i zdrowa surówka, która jest idealna na obiad, do kotletów albo do ryby. Jeśli nie lubicie kminku, możecie go opuścić.

Autor przepisu: apfel

 
48 komentarzy
 
40min.

Każdy lubi pizzę, jednak nie każdy ma czas na wyrabianie drożdżowego ciasta.... Ciasto na pizzę bez drożdży i bez marnowania czasu :D

Autor przepisu: MyImagination

Najpopularniejsze przepisy:

 
Brak komentarzy
 
1godz.

Nazwa "Cordon Bleu" pochodzi z j. francuskiego i oznacza "błękitną wstążkę", czyli nagrodę przyznawaną kobietom, które wykazywały nadzwyczajne umiejętności kulinarne! Obecnie przyznaje się ją wszystkim wybitnym kucharzom, także mężczyznom. Tak też nazywa się rolada z kurczaka z serem żółtym i szynką. W tej wersji rolady są podawane z pysznym sosem na białym winie. Danie warte błękitnej wstążki!

Autor przepisu: Behr

 
Brak komentarzy
 
1godz.10min.

Szybka i zdrowa przystawka! Można ją przygotować według uznania - wymieszć na gładką, jednolitą masę, albo pozostawić kawałki awokado i pomidorów. Najlepiej smakuje podawana z chipsami z tortilli. Zobacz nasz film video z tym przepisem!

Autor przepisu: Bob Cody

 
6 komentarzy
 
25min.

Szybkie i łatwe ciasteczka cukrowe! Są naprawdę dobre, same lub z cukierkami w środku. Moja przyjaciółka daje na wierzch czekoladę miętową i są wyśmienite!

Autor przepisu: Stephanie