Jajka faszerowane tatarem z wędzonego łososia

    Jajka faszerowane tatarem z wędzonego łososia

    1polubienie
    20min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Nowatorski sposób podania przystawek, który się sprawdza - goście są zachwyceni :)

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 1 cebula
    • koperek
    • 300 g wędzonego łososia
    • sól, pieprz
    • łyżka kaparów
    • łyżeczka soku z cytryny
    • łyżeczka oliwy
    • waflowe jajka Vafini

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 20min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. Posiekaj cebulę i koperek, dodaj pokrojonego na małe kawałki łososia, sól, pieprz, oraz możesz dodać łyżkę odsączonych kaparów. Pokrop niewielką ilością soku z cytryny i oliwą. Nadziej wafelki i smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis