Jajka faszerowane - ziołowa ricotta

    Jajka faszerowane - ziołowa ricotta

    1polubienie
    15min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Naprawdę szybki sposób na zrobienie ciekawej przekąski i podanie jej gościom. Polecam!

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 2 łyżki natki pietruszki
    • pół cebuli
    • 1 łyżka posiekanego tymianku
    • 10 listków bazylii
    • ząbek czosnku
    • 250 g serka ricotta
    • sól, pieprz
    • waflowe jajka Vafini

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Posiekaj pietruszkę, cebulę, tymianek, bazylię i czosnek. Wymieszaj z serkiem i dopraw do smaku solą i pieprzem. Nadziej wafelki i smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis