Bakłażan dla leniwych

    Bakłażan w plasterkach gotowy w 5 minut.

    LowCarbHighFat

    Zrobione przez 2 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • oliwa z oliwek do smażenia
    • 1 bakłażan
    • kilka plasterków sera żółtego (opcjonalne)
    • śmietana 30% do podania (opcjonalne)
    • pieprz

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Kroimy bakłażana na plasterki i smażymy na patelni na oliwie.
    2. Doprawiamy pieprzem i gotowe!

    Rada

    W ostatnim stadium smażenia możemy położyć na plasterki bakłażana trochę sera żółtego, ale nie musimy. Dobrze smakuje ze śmietaną.

    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (3)