Chleb koperkowo-ogórkowy

    Chleb koperkowo-ogórkowy

    Zapisz do ulubionych
    3godz.5min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Wyjątkowo smaczny eksperyment - dodatek korniszona sprawia, że ten chleb ma wyjątkowy smak. Warto spróbować!

    Składniki
    ilość sztuk: 1 bochenek

    • 1 szklanka ciepłej wody (45°C)
    • 1 ogórek konserwowy, posiekany
    • 1 łyżka miękkiego masła
    • 1 łyżka suszonej cebuli
    • 1 łyżeczka suszonej natki pietruszki
    • 1/2 łyżeczki suszonego koperku
    • 1/4 łyżeczki soli
    • 3 i 1/8 szklanki mąki chlebowej
    • 2 łyżeczki suszonych drożdży

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 3godz.  ›  Gotowe w: 3godz.5min. 

    1. Wszystkie składniki umieścić w pojemniku automatu do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta.
    2. Wybrać ustawienie "chleb pszenny" i "średnio wypieczona skórka". Nacisnąć "start".

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis

    Podobne kategorie