Sos chrzanowy

    Sos chrzanowy

    3polubienia
    10min.


    Zrobione przez 9 osób

    Świetny dodatek do mięsa, wędlin, białej kiełbasy na ciepło, a nawet do jajek i kanapek. Niezastąpiony na Wielkanoc.

    apfel Podkarpackie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 10 

    • 1 jajko ugotowane na twardo
    • 1 mały słoiczek (170 g) chrzanu
    • 1 łyżka majonezu (najlepiej "Majonez Babuni")

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Jajko zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i wymieszać z resztą składników. Odstawić na godzinę, aby smaki się przegryzły.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis