Przystawka z łososia wędzonego

    Przystawka z łososia wędzonego

    Zapisz do ulubionych
    20min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Wędzony łosoś na krakersach z serkiem śmietankowym, czerwoną cebulą i kaparami - prosta, bardzo smaczna przystawka. Krakersy najlepiej smarować serkiem tuż przed przyjściem gości, aby zbytnio nie zamokły.

    Składniki
    ilość porcji: 10 

    • 1 opakowanie ulubionych krakersów
    • 250 g serka śmietankowego
    • 130 g wędzonego łososia, posiekanego
    • 2 łyżki kaparów
    • 1 mała czerwona cebula, pokrojona w plasterki

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 20min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. Na krakersach rozsmarować serek. Nałożyć łososia, kapary i cebulę. Podawać.

    Sposób podawania

    Krakersy i dodatki można wyłożyć na talerz, serek podać w miseczce i goście sami mogą sobie nakładać wedle upodobania.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis