Czosnkowa pierś z kurczaka

    (1)

    Najprostszy sposób na pierś z kurczaka: doprawiona solą czosnkowo-ziołową i upieczona do perfekcji.


    Zrobione przez 6 osób

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 2 pojedyncze filety z piersi kurczaka
    • 1 łyżka oliwy z oliwek
    • 1 łyżka soli czosnkowo-ziołowej

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 30min.  ›  Gotowe w: 35min. 

    1. Piekarnik rozgrzać do temperatury 220 stopni C.
    2. Kurczaka skropić oliwą i posypać solą.
    3. Piec przez 20-30 minut, aż wypływające soki będą przejrzyste.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (6)