Brukselka z masłem

    Brukselka z masłem

    (0)
    Zapisz do ulubionych
    20min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Absolutnie najprostszy sposób na brukselkę! Prosty, tani, a jaki smaczny i zdrowy - brukselka z odrobiną masła jest wspaniałym dodatkiem do obiadu.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 2 szklanki świeżej brukselki
    • 90 g masła
    • sól do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. Brukselkę oczyścić i gotować w osolonej wodzie przez około 15 minut.
    2. Odcedzić, dodać masło i wymieszać.
    3. Posolić do smaku i podawać.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis