Pomidorki nadziewane tuńczykiem

    (1)

    Pyszna przystawka, która fantastycznie wygląda na stole! Można użyć średniej wielkości pomidorów, ale koktajlowe będą bardziej wykwintne.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Składniki
    ilość porcji: 10 

    • 180 g tuńczyka z puszki
    • 1 jajko ugotowane na twardo
    • 2 łyżki majonezu
    • 1 łyżka soku z cytryny
    • pieprz do smaku
    • 20 pomidorów koktajlowych
    • świeże zioła do podania

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 20min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. Tuńczyka rozdrobnić, jajko posiekać. Wymieszać tuńczyka z jajkiem, majonezem i sokiem z cytryny. Dodać pieprz.
    2. Z pomidorów odkroić czubki, ostrożnie wydrążyć miąższ. Napełnić tuńczykiem. Można udekorować świeżymi ziołami
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (7)