Zielona fasolka szparagowa z pieczarkami

    (3)

    Jeden z moich ulubionych przepisów na dodatek do obiadu - fasolka z pieczarkami i cebulą - proste i pyszne!


    Zrobione przez 7 osób

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 800 g zielonej fasolki szparagowej
    • 2 cebule
    • 200 g pieczarek
    • 2 łyżki masła
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. Fasolkę zblanszować - gotować przez 5 minut w osolonej wodzie.
    2. Cebulę posiekać, pieczarki pokroić w cienkie plasterki.
    3. Na patelni stopić masło i podsmażyć cebulę, dodać pieczarki i smażyć przez kilka minut.
    4. Dodać fasolkę i smażyć przez 2 minuty. Smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (3)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis