Chrupiące kanapki z łososiem

    Chrupiące kanapki z łososiem

    1polubienie
    30min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Pysznie chrupiące kromki chleba z łososiem i pomidorem, obłożone sałatą - idealne na letni posiłek o każdej porze dnia.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 kromki chleba pszennego
    • 150 g filetu z łososia
    • 1 łyżka oleju
    • sól i pieprz do smaku
    • 2 łyżki majonezu
    • 4 liście sałaty
    • 1 pomidor, pokrojony w plasterki

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 30min. 

    1. Pieczywo opiec w tosterze.
    2. Rybę pokroić w cienkie plasterki i usmażyć na rozgrzanym oleju. Oprószyć solą i pieprzem.
    3. Na chlebie rozsmarować odrobinę majonezu, położyć sałatę, pomidora i kawałek ryby.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis