Kotleciki z łososia z cebulką

    Kotleciki z łososia z cebulką

    2polubienia
    20min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Pyszne i szybkie do przyrządzenia kotleciki z łososia z dodatkiem cebulki dymki. Szczególnie posmakują dzieciom!

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 500 g filetu z łososia
    • 1 pęczek cebulki dymki
    • 1/3 szklanki bułki tartej
    • 1 jajko
    • 2 łyżki słodkiej musztardy
    • sól i pieprz do smaku
    • olej do smażenia

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. Łososia i cebulkę drobno posiekać.
    2. Wymieszać z bułką tartą i jajkiem na jednolitą masę. Dodać musztardę, doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.
    3. Z masy formować małe kotleciki i smażyć na rozgrzanym oleju przez 3-4 minuty z każdej strony.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis