Pasta z jajek z papryką

    Pasta z jajek z papryką

    3polubienia
    15min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Szybka do przygotowania i smaczna pasta do kanapek - jajka, czerwona papryka i kiełki rzodkiewki. Polecam!

    Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 2 jajka ugotowane na twardo
    • 1/2 czerwonej papryki
    • 1 garść kiełków rzodkiewki
    • 1 łyżka majonezu
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Jajka obrać i pokroić w ćwiartki. Paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki zmiksować w blenderze. Gotowe!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis