Pasta z jajek z majonezem

    Pasta z jajek z majonezem

    4polubienia
    15min.


    Zrobione przez 3 osoby

    Zamiast podawać jajko w majonezie można przyrządzić pastę jajeczną do kanapek - wystarczy zmiksować je w blenderze.

    Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 jajka ugotowane na twardo
    • 2 łyżki majonezu
    • sól i świeżo zmielony pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Jajka obrać i pokroić w ćwiartki, wrzucić do blendera, dodać majonez, sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładko.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (1)

    damian2n
    autor:
    0

    Brakuje szczypiorku lub cebulki. - 16 maj 2016

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis