Pasta z jajek z majonezem

    (1)
    15 min

    Zamiast podawać jajko w majonezie można przyrządzić pastę jajeczną do kanapek - wystarczy zmiksować je w blenderze.


    Mazowieckie, Polska
    Zrobione przez 3 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 jajka ugotowane na twardo
    • 2 łyżki majonezu
    • sól i świeżo zmielony pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Jajka obrać i pokroić w ćwiartki, wrzucić do blendera, dodać majonez, sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładko.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Komentarze po polsku (1)

    oleńka
    autor:
    0

    A mi się podoba taki prosty, szybki przepis na pastę jajeczną. Nie zawsze mam ochotę pachnieć cebulą... Więc na śniadanie super! Nie blendowałam jej, starłam jajka i widelcem wymieszałam z majonezem, solą i pieprzem.  -  27 lut 2017

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis