Pasta z fety

    Pasta z fety

    5polubień
    15min.


    Zrobione przez 2 osoby

    Smaczna i szybka pasta do chleba w stylu sałatki greckiej - ser feta, pomidor, ogórek kiszony, a na kanapkę liść sałaty.

    Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 100 g sera feta
    • 1 pomidor
    • 1 ogórek kiszony
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Fetę pokroić w kostkę. Pomidor sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Ogórek obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wrzucić do blendera i zmiksować na gładko. Doprawić solą i pieprzem.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis