Bejca do schabu

    Bejca do schabu

    Zapisz do ulubionych
    5min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Pyszna marynata, którą najczęściej używam do schabu i polędwicy. Aromatyczna, z dodatkiem miodu, majeranku i kminku.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 2 łyżki miodu
    • 2 łyżki soku z cytryny
    • 1 łyżka majeranku
    • 1 łyżka kminku
    • 2 łyżki oleju
    • sól do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Wszystkie składniki wymieszać. Używać do pieczenia mięsa.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis