Pasta z bryndzy

    Pasta z bryndzy

    2polubienia
    10min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Smaczna, prosta i szybka pasta do chleba - dobra na śniadanie lub kolację, a nawet na przystawkę - podawana na krakersach.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 1/2 zielonej papryki
    • 1/2 pęczka szczypiorku
    • 125 g bryndzy
    • 1 łyżeczka oliwy
    • szczypta pieprzu ziołowego
    • szczypta cząbru

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Paprykę zetrzeć na tarce jarzynowej, szczypiorek posiekać i wymieszać z bryndzą. Dodać oliwę i przyprawy - gotowe!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis