Twarożek z kiełkami rzodkiewki

    Twarożek z kiełkami rzodkiewki

    1polubienie
    10min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Ser biały to jedno z moich ulubionych dań śniadaniowych, równie dobre na kolację. W tej wersji z dodatkiem kiełków rzodkiewki.

    Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 200 g białego sera
    • 3 łyżki śmietany
    • 100 g kiełków rzodkiewki
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Ser rozdrobnić widelcem w miseczce i wymieszać ze śmietaną. Dodać kiełki, doprawić solą i pieprzem. Gotowe!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis