Pasta serowo-tuńczykowa

    Pasta serowo-tuńczykowa

    3polubienia
    10min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Bardzo szybki przepis na wartościowy i sycący lunch lub kolację - pasta z twarogu i tuńczyka, szczególnie dobra na razowym chlebie.

    Adamek Washington, Stany Zjednoczone

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 300 g półtłustego sera białego
    • 1 puszka (170 g) tuńczyka w sosie własnym
    • 1/2 cebuli, posiekanej
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. W miseczce rozdrobnić ser. Tuńczyka odsączyć z zalewy i wymieszać z serem. Dodać cebulę, doprawić do smaku, wymieszać - gotowe!

    rada

    Jeśli ser jest suchy można dodać łyżkę śmietany lub jogurtu naturalnego.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis