Fasolka zielona z bułką tartą

    Fasolka szparagowa to jedno z moich ulubionych warzyw - zdrowe, niskokaloryczne, a sycące. Tutaj w wersji wzbogaconej!

    Adamek

    Washington, Stany Zjednoczone
    Zrobione przez 12 osób

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 400 g zielonej fasolki
    • 1/2 łyżeczki soli
    • 4 łyżki masła klarowanego
    • kilka łyżek bułki tartej

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowanie: 25min.  ›  Gotowe w: 35min. 

    1. Fasolkę opłukać i ugotować w osolonej wodzie.
    2. Masło stopić na patelni, dodać bułkę tartą i zrumienić.
    3. Fasolkę odcedzić i podawać z bułką tartą.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (6)