Pieczone jabłka skropione miodem

    Pyszny deser na każdą porę dnia i roku - soczyste pieczone jabłka oblane miodem. Dzieci i dorośli je uwielbiają!


    Zrobione przez 11 osób

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 jabłka
    • 1 łyżeczka miodu
    • 1/2 szklanki borówek amerykańskich

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 20min.  ›  Gotowe w: 25min. 

    1. Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 stopni C.
    2. Jabłka umyć i skropić miodem. Piec przez 20 minut, aż będą miękkie. Przed podaniem udekorować borówką.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis