Grillowane pieczarki

    Grillowane pieczarki

    1polubienie
    20min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Jeden z najprostszych i najsmaczniejszych przepisów na przystawkę z grilla. Pieczarki z kostką sera, która apetycznie się topi.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 6 dużych pieczarek
    • sól do smaku
    • 50 g sera żółtego, pokrojonego w kostkę

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. Pieczarki oczyścić, usunąć nóżki. Posolić i ułożyć na rozgrzanym grillu blaszkami do dołu.
    2. Po zrumienieniu się grzybów odwrócić i w miejsce po nóżce włożyć po kostce sera. Grillować, aż ser się rozpuści.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis