Sałatka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

    (1)
    15 min

    Prosta i wyjątkowo smaczna sałatka z chrupiącej kapusty pekińskiej z kukurydzą. Można dodać kawałek czerwonej papryki, bo bardzo ładnie i kolorowo wygląda.


    Zrobione przez 10 osób

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 1 mała kapusta pekińska
    • 1 puszka (340 g) kukurydzy, odsączonej z zalewy
    • 2 cebule, posiekne
    • 3 łyżki majonezu
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Kapsutę pokroić w cienkie paski. Wymieszać z kukurydzą i cebulą, doprawić majonezem, solą i pieprzem. Gotowe!
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Komentarze po polsku (1)

    autor:
    2

    Sałatka pyszna Zrobiłem dla Dziewczyny i bardzo jej smakowała  -  20 paź 2014

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (10)