Pasta z jajek

    Pasta z jajek

    6polubień
    10min.


    Zrobione przez 5 osób

    Smaczna pasta do kanapek z jajek ugotowanych na twardo z dodatkiem cebuli, ogórka kiszonego i żółtego sera.

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 3 jajka ugotowane na twardo
    • 1 cebula
    • 1 ogórek kiszony
    • 50 g żółtego sera
    • sól i pieprz do smaku
    • 1 łyżka majonezu
    • 3 łyżki jogurtu naturalnego
    • szczypiorek, posiekany

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Jajka, cebulę, ogórka i ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Majonez wymieszać z jogurtem i szczypiorkiem, dodać sól i pieprz. Smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (1)

    damian2n
    autor:
    1

    Przekombinowany przepis i brak przypraw. - 16 maj 2016

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis