Pasta z jajek

    (1)
    10 min

    Smaczna pasta do kanapek z jajek ugotowanych na twardo z dodatkiem cebuli, ogórka kiszonego i żółtego sera.


    Zrobione przez 7 osób

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 3 jajka ugotowane na twardo, obrane
    • 1 cebula
    • 1 ogórek kiszony
    • 50 g żółtego sera
    • sól i pieprz do smaku
    • 1 łyżka majonezu
    • 3 łyżki jogurtu naturalnego
    • szczypiorek, posiekany

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Jajka, cebulę, ogórka i ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Majonez wymieszać z jogurtem i szczypiorkiem, dodać sól i pieprz. Smacznego!
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Komentarze po polsku (1)

    oleńka
    autor:
    0

    Bardzo mi smakowała ta pasta z dodatkiem ogórka kiszonego. Zwykle robię taką samą, ale bez ogórka, więc skusiłam się na małą odmianę i wyszło świetnie! Dodałam dużo pieprzu i troszkę soli do smaku. Polecam!  -  21 lut 2017

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (10)