Pasta z tuńczyka z kawiorem

    Pasta z tuńczyka z kawiorem

    Zapisz do ulubionych
    15min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Pyszny dodatek do kanapki. Wyjątkowo pożywna pasta, z dużą zawartością białka - tuńczyk, jajka na twardo a dodatkowo kawior.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 1 puszka tuńczyka, odsączonego z zalewy
    • 2 jajka ugotowane na twardo
    • 2 łyżki majonezu
    • sól i pieprz do smaku
    • czerwony kawior do dekoracji

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Tuńczyka rozdrobnić widelcem. Jajka obrać i zetrzeć na tarce. Wymieszać z tuńczykiem, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Pastę nakładać na kromki i dekorować kawiorem.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis