Wątróbka drobiowa z cebulką

    Wątróbka drobiowa z cebulką

    5polubień
    15min.


    Zrobione przez 8 osób

    Dobrze przyrządzona wątróbka jest bardzo smaczna i zdrowa. Sekret polega na odpowiednio krótkim smażeniu, aby wątróbka nie zrobiła się twarda.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 300 g wątróbki drobiowej
    • 2 łyżki masła
    • 1 cebula, pokrojona w plasterki
    • sól do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Wąróbkę opłukać i osuszyć.
    2. Na patelni roztopić masło i zeszklić cebulę. Dodać wątróbkę i smażyć przez 3 minuty z każdej strony. Posolić i od razu podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis