Dip z groszku

    Dip z groszku

    1polubienie
    10min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Bardzo szybki i smaczny dip, który często podaję do świeżych warzyw. Groszek zmiksowany z jogurtem na puree. Polecam!

    UrszulaCiąglińska Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 200 g groszku
    • 150 g jogurtu naturalnego
    • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
    • 1/2 cytryny

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. W blenderze zmiksować groszek z jogurtem, pietruszką i sokiem z cytryny na gładko.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis