Papryczki nadziewane serem kozim

    Smaczna i ładnie się prezentująca na stole przystawka na każdą okazję. Aromatyczny kozi ser w papryczkach.


    Mazowieckie, Polska
    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 8 papryczek czereśniowych z zalewy
    • 200 g sera koziego o temperaturze pokojowej
    • 3 łyżki śmietany
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Wyciąć ogonki papryczek, przekroić na pół i wydrążyć gniazda nasienne.
    2. Ser wymieszać ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem. Napełniać papryczki.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis