Gzik z olejem lnianym

    Gzik z olejem lnianym

    2polubienia
    10min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Pasta z białego sera z dodatkiem cebuli i oleju wigilijnego (czyli lnianego) jest doskonałym dodatkiem do chleba. Polecam!

    Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 250 g sera białego
    • 1 cebula
    • sól i pieprz do smaku
    • 1/2 szklanki oleju wigilijnego

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Ser rozdrobnić w miseczce.
    2. Cebulę pokroić w drobną kostkę i dodać do sera. Doprawić solą i pieprzem.
    3. Dodać olej i dobrze wymieszać. Smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis