Pasta z makreli

    Pasta z makreli

    7polubień
    15min.


    Zrobione przez 8 osób

    To jeden z moich ulubionych dodatków do chleba. Pasta z wędzonej makreli z białym serem i cebulą. Pożywne i smaczne!

    Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 1 wędzona makrela
    • 1/2 cebuli
    • 250 g sera białego
    • 4 łyżki majonezu
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Makrelę obrać ze skóry i ości. Cebulę pokroić w drobną kostkę.
    2. Ser rozdrobnić widelcem w miseczce, wymieszać z makrelą, cebulą i majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Gotowe!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis