Surówka z białej rzepy

    Surówka z białej rzepy

    4polubienia
    10min.


    Zrobione przez 13 osób

    Ta surówka jest błyskawiczna i bardzo smaczna, a dodatkowo doskonale wzmacnia włosy i paznokcie. Doskonały dodatek do obiadu!

    Małopolskie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 1 biała rzepa
    • 3-4 łyżki kwaśnej śmietany
    • sól i cukier do smaku
    • koperek do posypania

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Rzepę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wymieszać ze śmietaną, doprawić solą i cukrem.
    2. Przed podaniem posypać koperkiem.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis