Pasta serowo-ziołowa

    Pasta serowo-ziołowa

    9polubień
    2godz.10min.


    Zrobione przez 47 osób

    Smaczna pasta serowa idealna do krakersów, aby zaostrzyć apetyt przed obiadem.

    Składniki
    ilość porcji: 32 

    • 225 g serka śmietankowego o temperaturze pokojowej
    • 2 ząbki czosnku
    • 3 zielone cebulki, drobno posiekane
    • 1/2 łyżeczki musztardy
    • 1/2 łyżeczki sosu Worcestershire
    • 15 g (1/4 szklanki) posiekanej natki pietruszki
    • 8 g (1/4 szklanki) posiekanego świeżego koperku
    • 10 g (1/4 szklanki) posiekanej świeżej bazylii
    • 35 g (1/4 szklanki) drobno pokrojonych czarnych oliwek
    • 2 łyżki soku z cytryny

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  +2godz. chłodzenie  ›  Gotowe w: 2godz.10min. 

    1. Połączyć wszystkie składniki i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce w foremce przez co najmniej 2 godziny.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (1)

    autor:
    0

    - 17 gru 2012

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis