Pasta serowo-sardynkowa

    Pasta serowo-sardynkowa

    2polubienia
    10min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Smaczny i pożywny dodatek do chleba, a jak się szybko przygotowuje! Biały ser i puszka sardynek - wymieszać i gotowe.

    Adamek Washington, Stany Zjednoczone

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 1 mała puszka (50 g) sardynek
    • 300 g półtłustego sera białego
    • 1/2 cebuli, posiekanej
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Z sardynek odlać zalewę i przełożyć je do miski.
    2. Ser rozdrobnić i dodać do sardynek.
    3. Cebulę wymieszać z pastą, doprawić solą i pieprzem. Smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis