Łosoś pieczony z majonezem
1 / 1 Zdjęcie:  ElaiWlodek
Następne

Łosoś pieczony z majonezem

Prosty i niecodzienny sposób na łososia. Niezwykle wilgotny i smaczny, pieczony z cienką warstwą majonezu.

Składniki

ilość porcji: 4 

  • 4 dzwonka łososia
  • sól i pieprz do smaku
  • 4 łyżki majonezu

Sposób przygotowania

Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 20min.  ›  Gotowe w: 25min. 

  1. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni C.
  2. Łososia oprószyć solą i pieprzem. Posmarować majonezem. Piec przez 20 minut.

rada

Tak przyprawionego łososia można również grillować.

Zobacz także

Komentarze i oceny (0)

Dodaj swój komentarz

Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
Opowiedz nam co Ci się podobało w tym przepisie, co zmieniłeś(aś) i jak Ci smakowało!

Podobne kategorie