Łosoś pieczony z majonezem

    Łosoś pieczony z majonezem

    5polubień
    25min.


    Zrobione przez 2 osoby

    Prosty i niecodzienny sposób na łososia. Niezwykle wilgotny i smaczny, pieczony z cienką warstwą majonezu.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 dzwonka łososia
    • sól i pieprz do smaku
    • 4 łyżki majonezu

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 20min.  ›  Gotowe w: 25min. 

    1. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni C.
    2. Łososia oprószyć solą i pieprzem. Posmarować majonezem. Piec przez 20 minut.

    rada

    Tak przyprawionego łososia można również grillować.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis