Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

    Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

    9polubień
    15min.


    Zrobione przez 6 osób

    Prosta i szybka pasta na kanapkę, którą można również podawać w faszerowanych pomidorach lub na liściach sałaty.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 jajka
    • 1 cebulka dymka ze szczypiorkiem
    • 2 łyżki majonezu
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i drobno posiekać.
    2. Cebulkę posiekać i wymieszać z jajkami i majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (1)

    damian2n
    autor:
    2

    Zwykłe ale dobre - 16 maj 2016

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis