Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
1 / 1 Zdjęcie:  golfinho
Następne

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Prosta i szybka pasta na kanapkę, którą można również podawać w faszerowanych pomidorach lub na liściach sałaty.

Składniki

ilość porcji: 4 

  • 4 jajka
  • 1 cebulka dymka ze szczypiorkiem
  • 2 łyżki majonezu
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 15min. 

  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i drobno posiekać.
  2. Cebulkę posiekać i wymieszać z jajkami i majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku.

Zobacz także

Komentarze i oceny (0)

Dodaj swój komentarz

Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
Opowiedz nam co Ci się podobało w tym przepisie, co zmieniłeś(aś) i jak Ci smakowało!

Podobne kategorie